Les Dunes Suites, aan het levante strand van Benidorm Benidorm

Het strand
De stad en het vermaal
Gastronomie & Festen
Plattegrond

Les Dunes Suites, aan het levante strand van Benidorm
 
 
DE STAD EN HET VERMAAL

Benidorm biedt ontelbare mogelijkheden, u kunt o.a.over het boulevard wandelen, in zee zwemmen, watersportem beoefenen of een bootexcursie naar het eiland van Benidorm maken. Benidorm is een van de grootste en belangrijste vakantieoorden aan de Costa Blanca.

Benidorm heeft zijn bekendheid vooral te danken aan de fijne zandstranden, heldere wateren, een goed klimaat gedrende het hele jaar, en een goede infrastructuur. De stranden zijn een van de grootste attracties van Benidorm. Een groot 5 km lang kustgebied met uitgestrekte stranden en verschillende baaitjes, waar men naar hartelust kan zwemmen en verschillende watersporten kan beoefenen, waaronder; duiken, waterskiëen, zeilen, etc.

Aan de noordzijde van de haven, ligt en van de mooiste stranden van Benidorm; het levante strand. Het is een groot 2 km fijn zanstrand.
Het strand is goed te bereiken en van vele gemakken voorzien.
Aan de boulevard langs het levante strand liggen vele restaurantjes en terrasjes, waar het overdag en s'avonds aangenaam vertoeven is.

Aan de zuidzijde van de stad ligt het 3 km lange ponientestrand. Ook dit strand is goed te bereiken en van allerhande gemakken voorzien tussen het levante en ponientestrand, dichtbij de oude stad en haven, ligt het strand; mal pas. Een klein rustig baaitje met een fijn zandstrand. Daar waar de kust een beetje grillig en moeilijk toegankelijk wordt liggen de stranden; Ti Ximo en La Almadrava [...vervolg]
 
Gebruiksaanwijzingen Privacy voor verstrekte Reserveringsvoorwaarden
Español Dutch English French Portuguese Deutsch
Noteer hier uw e-mail
  Madrid web design